miércoles, 11 de noviembre de 2015

ROVELLÓNS O ESCLATASANGS / NÍSCALOS






Bolets: Rovellons, Esclatasangs, Pebrassos…

Dos gotetes d'oli en una paelleta a foc mig i tapar-los per a que se facen en el seu propit vapor. Traure i posar per damunt, si es vol, el resultat de chafar en un morter un all, jolivert i sal. Afegir a la picaeta oli d'oliva i llima. Remoure be i posar per damunt dels rovellons. Si no, només amb oli y sal. Res mes ni res menys. 

NÍSCALOS 

Dos gotitas de aceite en una sarten a fuego medio y taparlos para que se cuezan con su propio vapor. Sacar y poner por encima, si se quiere, el resultado de chafar en un mortero un ajo, perejil y sal. Añadir a la picadita aceite de oliva y limón. Remover bien y poner por encima de los níscalos. Si no, nada más que aceite y sal. Nada más ni nada menos.

2 comentarios:


  1. Volia donar-li l'enhorabona per este fantàstic blog. Gràcies per explicar eixes receptes tan bones de la nostra terra.

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