lunes, 22 de agosto de 2016

POLPETS EN SALSA D'AMETLES / PULPITOS EN SALSA DE ALMENDRAS



En el record de Salvador Boronat. Les seues fotos i recepta. 


Ingredients per a 4 persones:



4 polpets prèviament congelats 

1 copa de vi blanc 

1 tomaca gran ben madura

1 llesca de pa dur 

50 gr ametles fregides o torrades 

3 dents d'all i jolivert 

Dos culleradetes de pebre roig fullat 

Una culleradeta de pebre. 

Aigua 


Anem allà: 

Fregir el pa i picar-ho amb les ametles, l'all i el jolivert. 


Fregir la tomaca pelada i ratllada. 


Afegir els polpets descongelats a temperatura ambient i donar-los unes voltes. 


Afegir el vi blanc i deixar-ho evaporar. 


Afegir la picada d'all, jolivert, ametles i pa. 


Afegir també el pebre roig fullat i el pebre. 

Cobrir d'aigua i deixar coure entre 30 i 40 minuts. Comprovar que el polp estiga tendre.


PULPITOS EN SALSA DE ALMENDRAS.

En el recuerdo de Salvador Boronat. Sus fotos y receta. 


Ingredientes para 4 personas:

4 pulpitos previamente congelados

1 copa de vino blanco

1 tomate grande bien maduro

1 rebanada de pan duro

50 gr almendras fritas o tostadas

3 dientes de ajo y perejil

Dos cucharaditas de pimentón de hojilla

Una cucharadita de pimienta.

Agua


Al lío: 

Freír el pan y picarlo con las almendras, el ajo y el perejil.

Freír el tomate pelado y rallado.

Añadir los pulpitos descongelados a temperatura ambiente y darles unas vueltas.

6 Añadir el vino blanco y dejarlo evaporar.

Añadir la picada de ajo, perejil, almendras y pan. 

Añadir también el pimentón de hojilla y la pimienta. 

Cubrir de agua y dejar cocer entre 30 y 40 minutos. Comprobar que el pulpo esté tierno.

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