Ingredients:
Ceba.
Tomaca.
Ous.
Caldo d'au
Arròs.
Oli i sal.
Tallem els fetgets a trossos xicotets, tallem i trossegem la ceba, ratllem la tomaca natural. Reservem.
Posem la cassola amb oli d'oliva, afegim la ceba. Quan estiga quasi daurada, afegim els fetges i reboliquem. Quan estiga fet, afegim la tomaca, tornem a remoure, posem la sal i deixem coure.
Coem a part els ous perquè es facen durs.
A part també, posarem dos gots de caldo d'au en un casset, quan comence a bullir afegim un got d'arròs. Ull, no tapar mai perquè evapore. Perquè es quede sec - melós cal anar removent perquè no es creme baix, fins que no quede caldo. Retirarem del foc una vegada fet i tapem.
Pelem els ous durs, els tallem i els afegim al guisat.
Emplatem amb un cércol en el centre del plat, posem una capa de fons d'arròs, una capa amb el guisat i tornem a posar arròs.
Senzill i deliciós.
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Arroz relleno.
Ingredientes:
Higaditos de pollo.
Cebolla.
Tomate.
Huevos.
Caldo de pollo.
Arroz.
Aceite y sal.
Cortamos los higaditos a trozos pequeños, cortamos y troceamos la cebolla, rayamos el tomate natural. Reservamos.
Ponemos la cazuela con aceite de oliva, añadimos la cebolla. Cuando esté casi dorada, añadimos los hígados y revolvemos. Cuando estén hechos, añadimos el tomate, volvemos a remover, ponemos la sal y dejamos cocer.
Cocemos a parte los huevos para que se hagan duros.
A parte también, pondremos dos vasos de caldo de ave en un cazo, cuando empiece a hervir añadimos un vaso de arroz. Ojo, no tapar nunca para que evapore. Para que se quede seco – meloso hay que ir removiendo para que no se queme abajo, hasta que no quede caldo. Retiraremos del fuego una vez hecho y tapamos.
Pelamos los huevos duros, los cortamos y los añadimos al guisado.
Emplatamos con un aro en el centro del plato, ponemos una capa de fondo de arroz, una capa con el guisado y volvemos a poner arroz.
Sencillo y delicioso.