lunes, 27 de julio de 2015

HUMMUS






INGREDIENTS


- 400 grams de cigrons bullits (reservarem alguns per a la presentació) 

- Un parell de cullerades de llavors de sèsam 

- Una dent d'all 

- Oli d'oliva verge extra 

- El suc de mig llima - Pebre roig, comí, pebre negra i sal 

PREPARACIÓ 

   Anem passant per la batedora o el robot de cuina els cigrons, junt amb la resta d'ingredients, l'oli, les llavors de sèsam, el dent d'all, el suc de la mig llima, i al gust afegim el comí, el pebre negre i la sal. 

PRESENTACIÓ 

   En un bol o cassoleta xicoteta, decorem amb alguns cigrons sencers, unes quantes llavors de sèsam, pimentó (dolç o coent) , i un dollet d'oli d'oliva. Per acompanyar li va molt bé el pa torrat amb un poc de sal, oli i pebre roig de hojilla.

HUMMUS

INGREDIENTES 

- 400 gramos de garbanzos cocidos (reservaremos algunos para la presentación) 

- Un par de cucharadas de semillas de sésamo 

- Un diente de ajo 

- Aceite de oliva virgen extra 

- El jugo de medio limón 

- Pimentón, comino, pimienta negra y sal 

PREPARACIÓN 

   Vamos pasando por la batidora o el robot de cocina los garbanzos, junto con el resto de ingredientes, el aceite, las semillas de sésamo, el diente de ajo, el jugo del medio limón, y al gusto añadimos el comino, la pimienta negra y la sal. 

PRESENTACIÓN 

  En un bol o cazoleta pequeña, decoramos con algunos garbanzos enteros, unas cuantas simientes de sésamo, pimiento (dulce o picante) y un chorrito de aceite de oliva. Por acompañar le va muy bien el pan tostado con un poco de sal, aceite y pimentón de hojilla.