Una cassola de fang:
Cobrim el fons amb oli d'oliva, creïlles en làmines, les xulles de corder salpebrades, ceba tallada en cércols i trossos de tomaca per damunt. Col·loquem un full de llorer i uns alls xafats amb la seua pell.
Un poc d'aigua, empolvorem amb un poc de pebre roig fullat, de timó i sal per damunt. Reguem amb oli d'oliva i al forn precalfat a 200º entre 30 0 40 minuts segons el forn a poder ser només amb la part de baix perquè no creme.
Emplatem.
CHULETAS DE CORDERO AL HORNO
Una cazuela de barro:
Cubrimos el fondo con aceite de oliva, patatas en láminas, las chuletas de cordero salpimentadas, cebolla cortada en aros y trozos de tomate por encima. Colocamos una hoja de laurel y unos ajos chafados con su piel.
Un poco de agua, espolvoreamos con un poco de pimentón de hojilla, de tomillo y sal por encima. Regamos con aceite de oliva y al horno precalentado a 200º entre 30 0 40 minutos según el horno a poder ser sólo con la parte de abajo para que no queme.
Emplatar.