En el record de Salvadora Boronat. Les
seues fotos i recepta.
Ingredients per a 4 persones:
4 polpets prèviament congelats
1 copa de vi blanc
1 tomaca gran ben madura
1 llesca de pa dur
50 gr ametles fregides o torrades
3 dents d'all i jolivert
Dos culleradetes de pebre roig fullat
Una culleradeta de pebre.
Aigua
Anem allà:
Fregir el pa i picar-ho amb les ametles, l'all i el jolivert.
Fregir la tomaca pelada i ratllada.
Afegir els polpets descongelats a temperatura ambient i donar-los unes voltes.
Afegir el vi blanc i deixar-ho evaporar.
Afegir la picada d'all, jolivert, ametles i pa.
Afegir també el pebre roig fullat i el pebre.
Cobrir d'aigua i deixar coure entre 30 i 40 minuts. Comprovar que el polp estiga tendre.
PULPITOS EN SALSA DE ALMENDRAS.
En el recuerdo de Salvador Boronat. Sus fotos y receta.
Ingredientes para 4 personas:
4 pulpitos previamente congelados
1 copa de vino blanco
1 tomate grande bien maduro
1 rebanada de pan duro
50 gr almendras fritas o tostadas
3 dientes de ajo y perejil
Dos cucharaditas de pimentón de hojilla
Una cucharadita de pimienta.
Agua
Al lío:
Freír el pan y picarlo con las almendras, el ajo y el perejil.
Freír el tomate pelado y rallado.
Añadir los pulpitos descongelados a temperatura ambiente y darles unas vueltas.
6 Añadir el vino blanco y dejarlo evaporar.
Añadir la picada de ajo, perejil, almendras y pan.
Añadir también el pimentón de hojilla y la pimienta.
Cubrir de agua y dejar cocer entre 30 y 40 minutos. Comprobar que el pulpo esté tierno.